Arbejdstøj Top 12

Her er 12 af de mest solgte modeller.

Vi kan levere de førende mærker indenfor erhvervsbeklædning.

ID, Kansas, Mascot, Engel, ProJob, YouBrands og andre. Her er et lille udpluk af nogen af de mest brugte modeller.

Kontakt os venligst på telefon eller mail:

8648 6660 - rr@rrtryk.dk

 


 

 

View:
Produkter / side
Sorter efter
 T-TIME T-shirt 

0510

 • ID0510 T-Time t-shirt fra ID - Måske verdens bedste?
 • Klassisk t-shirt med rund hals, fire-lags halsrib, nakke- og skulderbånd. 
 • Holder faconen vask efter vask.
 • 175 gram - 100% bomuld
 • Ensfarvet
 • Sort, navy, kongeblå og hvid føres i 5xl og 6xl
 • Pristillæg på str. 3xl - 6xl
 • Føres også i børnestørrelser
 Sweatshirt Klassisk 

 0600

 • Den klassiske GAME sweatshirt fra ID, med rund hals.
 • Dobbeltstikninger og rib ved hals, samt rib ved ærmeåbninger og i bunden.
 • Blød børstet inderside.
 • Føres i mange farver.
 • Sort og navy føres i størrelserne 5xl og 6xl.

 

 Halmstad Hoodie 

4697

 • Lækker hoodie fra YOU Brands.
 • 2-farvet unisex hættejakke med kontrastfelt i siden, ærmer og hætte. 
 • Påsyede elastiske reflekser om livet og skuldre. 
 • Reflekspiping langs ærmer. 
 • Lynlåslommer i front og brystlomme med lynlås. 
 • Multimediaport i lomme. CE-mærket EN 20471, klasse 3.

 

 Kansas Evolve Stretchjakke 

130161

Ultralet og strækbar jakke med CORDURA® på udsatte steder. En ideel jakke, der trods sit enkle design kan klare de fleste udfordringer på arbejdet – både ude og inde.

Fuld stretchstof / Moderne pasform / Lynlås foran / En brystlomme i højre side med meshfor / To forlommer med lynlås og meshfor / Reflekser / CORDURA®-forstærkning på udsatte steder / OEKO-TEX® certificeret.

Materiale: 55% Elastomultiester, 45% Polyester.
 
 

 

 Kansas Softshell Vinterjakke 

127553

Komfortabel softshell jakke med flexibel fiberpelsfor.

Vindtæt og vandafvisende / Fiberpels for indvending / Aftagelig hætte med justerbar snoretræk / Foran åbning med lynlås til top af krave og indvendig overfald / En brystlomme med lynlås / To forlommer med lynlås / Forlænget ryg / Justerbar manchetter / Forstærkning på skulder, albuer og foran / OEKO-TEX® certificeret.

 
 87% polyester, 13% polyurethan. Forstærkning 100% polyester.

 

 


 

 Kansas Termojakke 4808 

100775

Let quiltet jakke med forlænget ryg, der kan gemmes væk.

Materialets silkelignende overflade gør det nem at tage af og på, egner sig perfekt som mellemlag.

 

Lynlås i front / Brystlomme med lynlås / Elastikindsats på ryggen / Forlænget ryg, foldbar og kan fastgøres med velcro indvendig / Isolerende.

100% polyester

 

 

 


 

 Kansas Skjorte 7385 

100731

 • Skjorte i slidstærkt materiale med høj farveægthed, velegnet til industriarbejde eller serviceteknikere.
 • Farverne passer til al industribeklædning, så det er nemt at blande på kryds og tværs.
 • Lange ærmer / Dobbelt bærestykke / Forstærkede sømme / Behandlet mod krympning
 • Bærestykke og læg i ryggen / To brystlommer med klap / Blyantlomme / Mobillomme
 • Velegnet til industrivask / OEKO-TEX® -certificeret.
 • 65% polyester, 35% bomuld, Luxe-kvalitet.

 

 Kansas Evolve Stretchbuks 

132072

Smidige og komfortable arbejdsbukser med fuld stretch, der giver 100% bevægelsesfrihed. Udviklet med adskillige ventilationsmuligheder bl.a. omkring knæ og lår for bedre komfort. Buksebenet er forlænget foran, så det lukker perfekt omkring skoen og sikrer, at du undgår grus og skidt. CORDURA-forstærkede knælommer sikrer desuden en rigtig høj slidstyrke.
 • Fuld komfort pga. stretchstof
 • Reflekterende detaljer
 • Ventilerende
 • Benene forlænget foran
Fuld stretch både foran, bagpå og ned langs benene for bedre komfort / Lynlås i gylp / To sidelommer / Strop til nøgler i linning i højre side / To baglommer – den ene med lynlås / Dobbelt tommestoklomme forstærket med CORDURA® og blyantlomme / Multifunktionslomme på venstre lår med lynlås og indvendig ventilation / Lomme på venstre side med trykknapslukning / Formskårne knæ / CORDURA®-forstærkede knælommer med udvendig åbning forneden til højdejusterbare knæpuder og med lille lynlås til ventilation / Lynlåse i kontrastfarve / Refleksdetalje på ben / CORDURA®-forstærket ved fod / Benene er længere foran, så du undgår skidt og snavs / Godkendt i henhold til EN 14404 sammen med knæpuder 127440 / OEKO-TEX® certificeret.
 
Materiale: 55% Elastomultiester, 45% Polyester.
 
 

 
 

 

 Kansas Evolve Håndværker Stretchbuks 

130160

Smidige og komfortable arbejdsbukser med fuld stretch, der giver 100% bevægelsesfrihed. Udviklet med aftagelige hængelommer og adskillige ventilationsmuligheder bl.a. omkring knæ og lår. Bukserne er forlænget foran, så den lukker perfekt omkring skoen og sikrer, at du undgår grus og skidt.
 • Fuld komfort pga. stretchstof
 • Øget ventilation
 • Aftagelige hængelommer
 • Åndbar, svedtransporterende, hurtigtørrende
Fuld stretch både foran, bagpå og ned langs benene for bedre komfort / To aftagelige CORDURA®-forstærkede hængelommer, lavet med plads til værktøj til både højre- og venstrehånds brugere - med tre mindre lommer og værktøjsstropper / Lynlås i gylp / To sidelommer under hængelommerne / To baglommer – den ene med lynlås / Dobbelt tommestoklomme forstærket med CORDURA® og blyantlomme / Multifunktionslomme på venstre lår med lynlås og indvendig ventilation / Lomme på venstre side med trykknap / Formskårne knæ / CORDURA®-forstærkede knælommer med udvendig åbning forneden til højdejusterbare knæpuder og med lille lynlås til ventilation / Lynlåse i kontrastfarve / Refleksdetalje på ben / CORDURA®-forstærket ved fod, som kan justeres med trykknapper / Benene er længere foran, så du undgår skidt og snavs / Godkendt i henhold til EN 14404 sammen med knæpuder 127440 / OEKO-TEX® certifieceret.
 
 
Materiale: 55% Elastomultiester, 45% Polyester.
 

 
 

 

 Kansas Evolve Stretchshorts 

132075

Smidige og komfortable arbejdsshorts med fuld stretch, der giver 100% bevægelsesfrihed. Udviklet med ventilationsmuligheder omkring lår.
 • Fuld komfort pga. stretchstof
 • Mesh-ventilation
Fuld stretch både foran, bagpå og ned langs benene for bedre komfort / Lynlås i gylp / To sidelommer / Strop til nøgler i højre side / To baglommer – den ene med lynlås / Dobbelt tommestoklomme forstærket med CORDURA® og blyantlomme / Multifunktionslomme på venstre lår med lynlås og indvendig ventilation / Lomme på venstre side med trykknap / Lynlåse i kontrastfarve / OEKO-TEX® certificeret.
 
Materiale: 55% Elastomultiester, 45% Polyester.
 
 
 

 
 

 

 ProJob Shorts 

2528

Shorts i morderne pasform med lårlommer på hvert ben samt baglommer med klap.
 
65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2
 
 
 

 
 

 

 ProJob Servicebuks 

2501

Buks uden læg. Sidelommer foran. Sikkerhedslomme med lynlås på højre side. Forhøjet i ryggen.
To udvendige baglommer. Lårlomme med klaplukning med lomme til telefon.
Tommestoklomme. Indvendige knælommer.
 
 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2
 
 
 

 
 

 

Side:

Hos Rønde Ruby finder du et bredt udvalg af arbejdstøj til erhverv i den bedste kvalitet. Med billig arbejdstøj bliver arbejdsgangene nemmere og det bliver lettere at udføre dit arbejde. Ud over at arbejdet bliver nemmere at udføre kan du også komme til at føle dig mere sikker på din arbejdsplads. Sikkerheden skal altid være i top på en arbejdsplads, og det er den helt rigtige erhvervsbeklædning med til at sikre og sørge for. Her på siden finder du et udvalg af både erhvervsbeklædning med t-shirts, sweatshirts, jakker, skjorter, bukser og shorts. Men udover erhvervsbeklædning har vi også et fint udvalg af sikkerhedssko. Find dit arbejdstøj her på Rrtryk.dk.  


På vores webshop er der altid rig mulighed for at finde arbejdstøj til alle erhverv, som giver dig og din kollegaer et professionelt udtryk til jeres potentielle kunder, der skabe en god reklame for virksomheden. Vi har erhvervsbeklædning til erhvervs som maler, tømrer, jordarbejder, betonarbejder, elektriker, folk der arbejder på byggepladser, vejarbejdere og meget andet. Alle erhverv hvor sikkerhed og komfort spiller en stor rolle og er med til at sikre et godt arbejdsmiljø. Vores udvalg af arbejdstøj

Det arbejdstøj du vælger har stor betydning for, hvordan du bedst muligt udfører dit arbejde. Med vores udvalg af erhvervsbeklædning i den højeste kvalitet er du sikret en god funktionalitet


Med en T-Time T-shirt får du måske verdens bedste t-shirt til erhvervsbrug. T-shirten har en rund hals, firelags halsrib, nakke- og skulderbånd. Den er i ren bomuld og holder faconen selv efter vask. Fås i mange størrelser og helt op til 6xl og endda også i børnestørrelser. Udvalget af farver er stort, så vælg den der falder i din smag eller passer bedst ind til din virksomheds brand. 


Til de køligere dage er det altid rart at kunne tage et ekstra lag tøj på. Her er den klassiske sweatshirt fra ID en perfekt løsning. Sweatshirten har et klassisk look med en rund hals, dobbeltstikninger og rib ved halsen samt rib ved ærme-åbninger og i bunden af trøjen. Sweatshirten har en blød børstet inderside, så den er dejlig blød og behagelig at have på. Udvalget af farver er næsten uendeligt, så der er en til enhver smag. Farven sort og navy føres endda op til størrelse 6xl. 


Vi har et bredt udvalg af jakker herunder en Kansas Evolve Stretchjakke, Kansas Softshell Vinterjakke og Kansas Termojakke. Jakkerne besidder hver deres funktion og har hver deres fordele, om den så skal være i fuld stretchstof, skal være vindtæt og vandafvisende eller bare fungere så det perfekte mellemlag. Så har vi en jakke der kan opfylde dine behov. 


Med et par Kansas stretchbukser får du den mest optimale arbejdsbeklædning, der er med til at give en komfortabel følelse og bevægelsesfrihed. De besidder en fuld komfort, reflekterende detaljer, ventilerende omkring knæ og lår og lukker perfekt omkring skoen, så du undgår at få grus og skidt. Vi har både en standardmodel og en håndværkermodel. På håndværkermodellen er der 2 aftagelige CORDURA-forstærkende hængelommer, som er lavet med plads til værktøj til både højre- og venstrehånds brugere. 

Til de varmere tid skal der de helt rigtige shorts til. Her har vi et par Kansas Evolve Stretchshorts og ProJob Shorts, som giver en smidig og komfortabel arbejdsshorts med fri bevægelighed. ProJob modellen har en lidt mere moderne pasform og kan godt ligne en hverdags shorts. Dog har Kansas modellen den fordel, at der er fuld stretch både foran, bagpå og ned langs benene for at give en rigtig god komfort. Derudover er der en dobbelt tommestokslomme forstærket med CORDURA og blyantlomme. Så uanset dit behov, så har vi et par shorts, som vil kunne være med til at gøre dit arbejde nemmere. Hos Rrtryk får du god kvalitet med dit eget design - leveret hurtigst muligt.


Fokus på pasform og komfort

Alt erhvervsbeklædning er produceret med fokus på pasform og komfort. Du finder kun arbejdstøj i vores webshop, som lever på til vores egne eller vores kunders skarpe krav til komfort og sikkerhed. For ved at have noget arbejdstøj, som besidder den helt rette komfort og den fornødne sikkerhed, kan man altid få en god arbejdsdag, da man ikke behøver at bekymre sig om andet end at udføre sit arbejde. Erhvervsbeklædning bør ikke være noget der fylder i hverdagen, det skal bare være i orden og skal have den helt rette pasform og derudover holde dig varm i den køligere tid. 


Her hos Rønde Ruby leverer vi de førende mærker inden for erhvervsbeklædning. Det er mærker såsom: ID, Mascot, Kansas, Engel, ProJob, YouBrands og andre. På denne side finder du et lille udpluk af nogle af de mest populære modeller indenfor arbejdstøj. Med de kendte mærker kan du som kunde regne med at den erhvervsbeklædning I køber er i den bedste kvalitet. Du finder mange af de populære producenter af erhvervsbeklædning til billige priser lige her hos rrtryk. Vi hjælper dig ligeledes med den type tryk du ønsker på dit arbejdstøj.


Tryk & broderi

Hos Rønde Ruby leverer vi ikke kun kvalitetsprodukter, men vi kan også levere næsten hele varesortimentet med tryk eller broderi af dit logo. Hvis du ønsker at få tryk eller broderi på et specifikt produkt, eller dine produkter, så skal du sende os en mail på rr@rrtryk.dk


Her findes du de generelle retningslinjer ved trykbestillinger eller broderibestillinger:

 • Medsend venligst logo som kopi/fil/mail. Også ved genbestillinger, alle bestillinger opfattes som en ny bestilling.

 • Materiale til tryk/broderi skal sendes sammen med bestillingen.

 • Angiv venligst størrelse/placering/farve af tryk/broderi.

 • Logo  og trykfiler sendt pr. mail, i vektorgrafisk kvalitet. Tegninger kan sendes pr. post.

 • Levering af tryk-ordre: Normalt 1-2 uger, Januar, Februar, Marts længere leveringstid.

 • Levering af broderi-ordre: Normalt 2 uger.

 • Vi fremsender gerne vareprøver. Send venligst prøver og følgeseddel retur, ellers vil prøverne blive faktureret.

 • Reklamation skal ske inden 8 dage fra varemodtagelsen.

 • Ved telefonbestilling er evt. leveringsfejl kundens ansvar.

 

Vejledende trykpriser:

 • 1-farvet tryk kr. fra 10,-

 • Kliche kr. 150,-

 • Klargøring til tryk kr. 50,-

 • Farveskift kr. 50,-

 • Tegnearbejde pr. time kr. 250,-

Alle priser er inkl. moms.

 

Vejledende broderi priser:

 • Lille bryst-broderi fra kr. 45,-

 • Navne-broderi fra kr. 35,-

 • Klargøring til broderi kr. 75,-

 • Ved større broderier - kontakt for tilbud.

 • Broderikort - kontakt for tilbud

Alle priser er inkl. moms.


Køb trygt din erhvervsbeklædning hos Rrtryk i dag

Det har altid været vigtigt for os at levere produkter af høj kvalitet - dette gælder også for vores arbejdstøj. Det har medført at vi har en stabil kundekreds, der er blevet større gennem årene. Når du bestiller erhvervsbeklædning her hos os, så sørger vi for en hurtig levering i hele landet. Du kan derfor være klar til at udføre dit arbejde inden for kort tid.


Hvis du har spørgsmål til vores erhvervsbeklædning, levering, tryk og print eller noget helt fjerde, så er du velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformation til vores kundeservice her.